Palvelut

Laadukasta rakentamista vuodesta 1990

Uudiskohde tai saneeraus - olemme kumppanisi projektin alusta loppuun.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty - vanha sananlasku ei kirjaimellisesti ottaen pidä paikkaansa, mutta suunnittelemme materiaalit sekä käytettävät menetelmät huolellisesti ja kohteen vaatimusten mukaisesti. Suunnittelun, seurannan ja laadunvalvonnan ansiosta projektin aikataulu ja budjetti pysyvät suunnitelluissa raameissa.

Ennen kaikkea kohde palvelee käyttötarkoituksessaan mahdollisimman pitkään.

 

teollisuus.jpg

 

 

Vaativat teollisuus­kohteet

Ahtaat ja kuumat teollisuushallit ovat haastavia työilmapiirejä. Kevekalla on kokemusta näistä paikoista useiden vuosien ajalta.

Maanpäällisten rakennusten lisäksi olemme käytettävissä myös teollisuusympäristöissä. Alla esimerkkejä vastaavista projekteistamme.

Teollisuussaneeraukset

Hoidamme haastavat saneerauskohteet vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Hyvin suunniteltu saneerausprojekti takaa hyvän lopputuloksen ja turvalliset työolosuhteet.

Kiinteistösaneeraukset

Kartoitamme kiinteistön ongelmat, ja suunnittelemme sekä toteutamme laajat sekä suppeammat saneerausprojektit.

Rakennustekniset mittaustyöt

Mittaustyöt ovat merkittävässä osassa erilaisissa saneerausprojekteissa. Mittauksilla voidaan laskea korjaustöissä käytettävien materiaalien määriä sekä varmistetaan laatuvaatimuksien täyttyminen.

Rakennustöiden suunnittelu ja valvonta

Rakennustöiden suunnittelu kulkee käsi kädessä mittaustöiden ja laadunvalvonnan kanssa. Hyvä suunnittelu ja valvonta varmistavat projektin tavoitteiden onnistumisen.

Uudisrakentaminen

Saneerausten lisäksi vahvana osaamisalueenamme on uudisrakentaminen. Uudisprojekteissa pääsemme toteuttamaan asiat juuri halutulla tavalla ja nykyaikaisilla tekniikoilla, alusta lähtien.

Talotekniikka

Talotekniikan rooli on nostanut päätään viime vuosina. Nykytekniikalla elämisestä ja viihtymisestä voidaan tehdä helppoa ja turvallista niin kotona kuin työpaikallakin.

Yhteistyössä

  • Lista yhteistyökumppaneista tulossa myöhemmin