Yritys

Kevekassa yhdistyy kokemus ja innovatiivisuus

Aloitimme vuonna 1990. Lähes 30 vuoden ajanjakso on tuonut meille oppia ja hyviä kokemuksia lukuisista eri rakennus- ja saneerausprojekteista.

Konttorimme sijaitsee Keski-Savon keskuksessa, Varkaudessa. Työllistämme yli 25 henkilöä. Olemme vakavarainen ja kannattava yritys.

 

Olemme asiantuntijoita

Huolellinen suunnittelu ja valmistelu takaa onnistuneen lopputuloksen. Tunnemme rakennusmenetelmät ja -materiaalit. Valitsemme toimintatavat kohteen ehdoilla.

30 vuotta kokemusta - emme hätkähdä helpolla

30 vuoden aikana meille on kertynyt oppia, tietoa ja taitoa vaativista teollisuus- ja kiinteistösaneerauksista sekä laajennuksista ja uudisrakentamisesta.

Laatu on meille tärkeä asia

Laadukkailla materiaaleilla ja toimintatavoilla varmistamme rakennus- tai saneerauskohteen tavoitellun käyttöiän. Laaduntarkkailua tehdään koko projektin ajan ja sen jälkeenkin.

Joustavuus on asiakkaan, meidän ja työkohteen etu

Poikkeamme tarvittaessa suunnitelmasta ja reagoimme projektin edetessä ilmeneviin haasteisiin. Aikataulut ja toimitusajat elävät joskus - varaudumme ennalta-arvaamattomiin tilanteisiin.

Jämäkkää toimitusvarmuutta 

Varmistamme yhteistyöverkostomme kanssa toimitusten sujuvuuden ja asiakastyytyväisyyden. Analysoimme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

Innovatiivinen rakennuttaja - kehitys ei pysähdy

Olemme avoimia uusille tekniikoille- ja materiaaleille. Otamme mielellämme haasteita vastaan myös erikoisempien rakennus- tai saneerauskohteiden muodossa.